Kaj je in Kako Deluje Parallel Profits

Kaj točno je ta Poslovni Model Imenovan Parallel Profits?

Morda se na prvi pogled zdi precej poenostavljeno … toda kot boste odkrili, je priložnost VAST – tako naredite prepričani ste, da ste previdno prebrali naslednje zelo …V bistvu je to, o čemer govorimo, zagotavljanje zelo preprostih spletnih storitev malim,lokalna podjetja …Dobesedno MALO podjetje – na primer trgovine, ki ste jih našli v lokalnem nakupovalnem centru ali glavni ulici … ali podjetja, ki ponujajo storitve, kot so zobozdravniki, zdravniki, prodajalci avtomobilov itd. Storitve, ki jih nudite, so stvari, ki jih lahko najdete elementarne, vendar so KRITIČNE (inzato zelodragocen) tem podjetjem iz naslednjega razloga here..

Pomagale jim bodo doseči večjo prepoznavnost iskalnikov, večjo izpostavljenost medijev
z boljšim videzom in zanesljivejšo spletno prisotnostjo – kar bo za njih povzročilo dve stvari … Več strank in več prihodkov. In ker so stranke in prihodki očitno »sveti grails« KAKRŠNIM malim ali lokalnim podjetjem, to pomeni …Lahko jih obtožijo na stotine, celo na tisoče dolarjev na mesečni osnovi za opravljanje teh storitev.

Vem, zveni kot veliko denarja za polnjenje … toda radi vam bodo všeč in z veseljem boste plačali, ker boste zagotovili REAL vrednost, ki jim bo prinesla rezultate. V bistvu gre za situacijo, ki koristi vsem.

Zdaj lahko pomislite, da se to zdi zapleteno, ampak pravzaprav je precej enostavno
proces, ki ga lahko skrajšate na 3 preproste korake …
1. korak: aktivirate »prodajne magnete« (ki privzamejo ciljne vodnike)
2. korak: Te vodnike spremenite v stranke (s samodejnimi sistemi za trženje in sporočanje)
3. korak: Potem boste stranki dostavili preproste storitve (ki jih boste, kot boste odkrili v trenutku, dejansko opravili za vas)… Nato ponovite korake za povečanje števila strank, prodaje in dobička. Vizualno izgleda nekako tako …

Kaj Boste Našli Znotraj Parallel Profits?

Parallel Profits je torej online trening, ki sta ga razliva Aidan Booth in Steve Clayton in naj bi udeležence naučil, kako začeti lastno lokalno SEM agencijo. Aidan in Steve imata že več kot 9 let laston podjetje v točno tej isti niši in ustvarjata okoli 500.000 prometa lento. Več o njunem treningu si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani tukaj: theparallelprofits.com pa si ogledate uradni review webpage tukaj: insights by gfkamerica.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *