Knowledge Business Blueprint – Kaj Se Lahko Naučite?

Posodobitev 3.4.2019

Perfect Mastermind Formula se je preimenovala v Knowledge business Blueprint. Vse ostale informacije in podrobnosti o online tečaju pa ostajajo enake. Dean in Tony zaenkrat se nista sporočila zakakaj naj bi prišlo do menjave imena njunega tečaja. Več informacij si lahko ogledate tudi na urad spletni strani – prejšnja je bila: http://theperfectmastermindformula.com

Ali ste gradnjo podjetja na spletu ali brez povezave, obstajajo ovire, da je treba skočiti skozi. Imeti pravo miselnost je samo začetek. Ko se stvari otežijo, je pomembno ohraniti pozitiven pogled in imeti v mislih končni cilj.

Na ta dan in starost, obstaja veliko podjetij, tako na spletu in offline in možnosti so zelo visoke, da ne glede na prostor, v katerem ste, so nekateri neposredni konkurenti za vaše podjetje. Zdaj, to je dobra stvar, ker lahko vedno »vohunite« s svojimi konkurenti, da bi prinesli nove ideje v vaše podjetje.

Ne razumite me narobe … Ne govorim o kraji oglasov, vsebine ali kaj podobnega.

To me pripelje do naslednje točke. Drug pomemben del vsakega podjetja mora vključevati tudi mojstre. Povežite se z ljudmi v svoji industriji in delite ideje. Na ta način bo vsak član skupine prispeval k skupnemu uspehu. Kadarkoli kdorkoli najde nekaj, kar prinaša to sladko ROI, bi ga morali deliti. Na ta način vsi koristijo in napredujejo v svojem poslovanju veliko hitreje.

Ti voditelji so okoli nas. Ponavadi je to majhna skupina od 4-12 ljudi, ki se srečujejo (online ali offline) od 2 do 12 krat na leto. Edini namen teh načrtov je pospešiti profesionalni uspeh vsakega člana.

Mnogi od teh skupin voditeljev so povabljeni ali plačani. To zagotavlja, da so sprejeti samo kakovostni člani.

Če želite poiskati načrtovalca, lahko preprosto naredite google iskanje za nekaj takega:

Dober kraj za ogled je Facebook. Ljudje s podobnimi interesi se pridružijo skupinam na FB in preprosta objava v eni od teh, ki vam lahko pomaga najti člane vašega voditelja.

Obstajajo tudi plačane možnosti, kot so Knowledge Business Blueprint od Tony Robbinsa, Dean Graziosi-ja in Russell Brunsona. Vendar pa se bo to začelo aprila in pridružilo bi se lahko le omejeno število ljudi. Na ta način bodo zagotovili, da bo kakovost voditelja ohranjena na najvišji možni ravni. Zdaj, zakaj bi plačal za vodjo? Preprosto povedano: odgovornost. Če plačate za načrtovalca, ste odgovorni ne le za sebe, ampak tudi za druge člane skupine. Več si lahko ogledate na jihovem Facebook profilu, Twitter profilu, Linkedin profilu ali na Pinterest profilu ali na uradnem Weebly-ju.

Tukaj je nekaj kazalcev, preden začnete s svojim lastnim načrtom:

    • Prepričajte se, da se odločite, koliko članov želite
    • Ali se želite sestati mesečno, tedensko, četrtletno ali letno?
    • Ali obstajajo posebne teme, ki jih je treba obravnavati?

Ne bodo vsi načrtovalci premaknili, kot je bilo načrtovano, zato poskrbite, da boste imeli dovolj časa, da vidite, kako gre.

Ohranite svoja pričakovanja na realni ravni. Tako za člane kot za vrednost, ki jo boste dobili.

Upamo, da vam bodo ti kazalci dali nekaj osnov o procesu pridružitve ali vzpostavitve voditelja.

Več si lahko ogledate tukaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *