Pregled novic iz online business sveta

Začetek poslovanja online izobraževanja je definitivno lahko težak.

Veš, da imaš znanje za poučevanje, in ljudi ki se ga želijo naučiti, ampak povezati oba in zgraditi podjetje okoli vaše strasti? Kje sploh začeti?

Zgleda da tukaj ?

Dober “resource” je lahko tudi ta članek, ki temeljito prevetri knowledge business blueprint – Tony Robbins, Russell Brunson, Dean Graziosi

Na knowledge business blueprint-u imajo veliko izkušenj, ki pomagajo novim lastnikom podjetij, kot ste vi, začeti in razvijati svoje e-poslovne portale in članske portale. (Čeprav sploh nimajo nobenih izkušenj!)

Rad bi delil nekaj glavnih spoznanj, ki smo jih vzeli na poti. To pomeni, da lahko pridete na delo, varni v znanju, ki ga sledite pravim korakom.

Torej, če želite začeti svoja podjetja, ki je tako dobičkonosna berite daljej, če želite izvedeti več. Lahko pa obiščete tudi – overview of the education business blueprint course – PraguePost

E-poslovanje je spletni portla, ki ga vodi oseba, ki je strastna ali usposobljena za določeno temo ali industrijo – nišo.

Lahko služijo denar na številne načine, vendar so glavni tokovi dohodka:

Enkratna prodaja izdelkov, kot so e-knjige in tečaji
Naročnine, kjer učenci dobijo dostop do širokega nabora učnih gradiv
Ta vozlišča – imenovana tudi spletne šole – so postala osnovno sodobno izobraževanje.

Ali so študenti zainteresirani za učenje, kako kvačkati, plesati, tetovirati, razvijati aplikacije, povedati šale ali končno izgubiti tistih zadnjih pet funtov, je tam tečaj, ki jim pomaga.

Za vas kot lastnika podjetja, ki ustvarja to, to ustvarja odlično priložnost, še posebej, če ste usposobljeni za določeno spretnost.

Skupnost lahko razvijete okoli teme, ki jo imate radi, ustvarjate izdelke, ki jim pomagajo, in jih prodajate na način, ki vam najbolj ustreza. Nato se po nekaj letih upokojite na plažo in uživajte v užitkih vašega trdega dela:

V redu, morda ne na plaži.

Kaj je knowledge business blueprint in kako vam lahko koristi?

Toda vodenje e-poslovnih poslov prihaja z veliko koristi. Če želite podjetje, ki je prilagodljivo, zgrajeno na osnovi pasivnega dohodka in vam omogoča popoln ustvarjalni nadzor, je bolje kot večina drugih možnosti.

Izkazalo se je, da je to tudi precej donosen posel.

Kako donosni so tako imenovani online knowledge posli?

E-učenje podjetja – vsaj tisti, ki ustvarjajo in prodajajo informacijske izdelke – so najbolj donosna spletna podjetja, ki jih lahko začnete. Zakaj?

Zaradi nekaterih temeljnih razlogov:

Režijski stroški so nizki: plačati morate samo gostovanje in platformo
Izdelki so poceni: Izdelate lahko celoten tečaj za manj kot 100 USD
Vračila so visoka: lahko od 9,99 $ zaračunate do $ 1000 + za dostop
Obvladljivo: Večino dela lahko opravite sami z brezplačnimi (ali cenejšimi) orodji
V veliko knjigah, kot so 4-urni delovni teden, Lean Startup in $ 100 Startup, lahko ustvarite zelo donosen posel, ne da bi vstopili v prekoračitev bančnega računa.

V širšem obsegu je to posel, kot je Smart Passive Income, ki je leta 2017 ustvaril 2.171.652,55 $ prek svojih različnih platform eLearning:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *